Läs mer Om oss

ALL DAY-EVERYDAY BRUNCH

Bellis är drömmen om det där härliga mysiga stället i hörnet vid Kungsbacka innerstads torg, där människor i rörelse stannar upp, möts och bara umgås, dricker en cocktail på dagen, innan solen gått ner! 

Cocktails, vin, bubbel & svaller vad mer behöver man för en bra dag.

Vårt Team

Vårt team

Teamet hos oss är stort där alla har sin huvudsakliga uppgift, alla har olika passioner inom branschen, tillsammans kompletterar vi upplevelsen.

Många kommer ni möta på plats, Källarmästaren, Köksmästaren, Driftansvarige, Cocktailkillen, Brunchansvarige, ja listan är lång, vi tar oss gärna tiden och pratar med er på plats för den som är nyfiken.

Daniel Vanpalo

Ägare

Daniel Vanpalo är också ägaren av Grevens Gastro nere vid ån i Kungsbacka. Tillsammans med Cassandra har han i många år pratat om just lokalen som blev Bellis, vi visste att det fanns ett behov av just ett Café & Cocktail ställe mitt i innerstaden, och vi tror vi är rätt att förvalta just det. Sedan 2020 så kom drömmen i upplevelse och starten har gått över förväntan bra.

Cassandra Tusensköna Nidler

Bellis

Just namnet Tusensköna är på latin Bellis, ni ser henne i alla detaljer som inredning, menyer, var konceptet är på väg, med sin känsla för vad som är modernt och vad som ligger i tiden är hon delaktig i att Bellis Café & Cocktails just har blivit vad det är.